TRIVSEL GENNEM FAGLIGHED - FAGLIGHED GENNEM TRIVSEL

Skolefest 2018

Jimmi Svendsen den 17-08-2018
    "INVITATION" TIL FOREDRAG I LØGSTRUP HALLEN
    - 20. September 2018 indbyder Løgstrup Skole og Løgstrup Børne­hus til et foredrag, om forældrenes betydning for børns fællesska­ber, robusthed, trivsel og læring i institutioner og skoler.

I et samarbejde har forældreråd i Løgstrup Børnehus og Skolebestyrelsen på Løgstrup Skole arrangeret et spændende foredrag med udgangspunkt i et ønske om fagligt og socialt stærke børn i et stærkt lokalt fællesskab. Vi ”inviterer”, men beder samtidigt om, at alle hjem er repræsenteret, da det handler om alle Løgstrups børn.

Foredraget er gratis

Med venlig hilsen og vi ses!smiley

• Karsten Kloster den 16-08-2018
    Kære elever og forældre
    Hermed invitation til Åbent hus lørdag den 1. september kl 10-13.
    Åbent hus arrangementet er for alle der har lyst til at komme og se vores "nye" skole i tidsrummet 10-13.

Tag din nabo, nevø eller bedste ven med til Åbent hus. Alle er velkommen

Karsten
  • Karsten Kloster den 14-08-2018
    Velkommen til ny skoleleder

Elever og medarbejdere trodsede regnen, da vores nye skoleleder Karsten Kloster blev budt velkommen på første skoledag. Karsten blev via en flot flagallé – og med high fives - ført gennem udskoling, mellemtrin og indskoling. Flagalléen sluttede på talerstolen, hvor Karsten fik mulighed for at sige tak for velkomsten, og også byde velkommen de klappende og flagende elever velkommen til skoleåret 18/19.
  • Karsten Kloster den 14-08-2018
    Velkommen til 47 forventninigsfulde 0. klasse elever.

Første skoledag er noget helt særligt - ikke mindst når man skal starter i 0. klasse. Vore 47 nye forventningsfulde elever kom velfriseret med deres nye skoletasker på ryggen og deres forældre i hænderne.
    Efter en kort fællessamling med skolelederens velkomst til elever og og forældre, ventede den store overraskelse uden for døren. Indskolingseleverne havde alle taget opstilling i en flagallé, der førte de nye skolekammarater hen til klasselokalerne. Efter lidt fællessang med Hr. Skæg i spidsen, var det "endelig" blevet tid til at Anja og Sara kunne tage eleverne med i klassen, og en "rigtig" skoledag kunne tage sin begyndelse.
    Velkommen til 0. klasse - med trivsel gennnem faglighed & faglighed gennem trivsel
  • Jan Tommy Steinke den 15-11-2016

LINK TIL GRATIS Office 365 til alle elever

Løgstrup Skole har - med støtte fra Tips- og Lottemidler til Friluftslivet - indkøbt grej til brug med udeliv. Grejet kan lånes/lejes ved henvendelse til skolen.

Tryk på Friluftsrådets logo for yderligere information, samt liste over grejet