TRIVSEL GENNEM FAGLIGHED - FAGLIGHED GENNEM TRIVSEL

Motionsløb

Skolefest 2018

• Karsten Voldsgaard Kloster den 12-10-2018
    Fredag inden efterårsferien er altid en særlig dag på Løgstrup Skole.
    En hel dag med røde kinder, puls og fællesskab gør indtryk - på både børn og voksne. Alle børn har været aktive med forskellige aktiviteter. En fantastisk kombination af høj himmel og stort engagement har gjort vores dag til endnu en fantasktisk event på Løgstrup Skole.

Fra Løgstup Skole vil vi ønske alle elever og forældre en rigtig god efterårsferie
    SFO´en er åben, så lyden af glade og aktive børn vil blive vedligeholdt i uge efterårsferien.smiley Lasse vil også være på arbejde, så skolen bliver nurset mens eleverne holder efterårsferien. Garderoberne på mellemtrin og udskoling får blandt andet et lille løft med nye knagerækker.
    I løbet af efterårsferien vil vi også få sat nye vinduer i vores bibliotek. Det er tiltrængt, og vil bestemt give et løft til både æstetik og indemiljø.

God ferie til alle - og på gensyn mandag den 22. oktober.

Karsten

• Karsten Voldsgaard Kloster den 10-10-2018
    Så er Løgstrup Skole blandt de sidste 64 hold i den landsdækkende turnering.
    Læs her:

Næste kamp bliver hjemme mod Vestervang Skole, mandag den 22. oktober kl. 10.30.

mvh. Kim Borup/ Jens MV.
  • Jan Tommy Steinke den 15-11-2016

LINK TIL GRATIS Office 365 til alle elever

Løgstrup Skole har - med støtte fra Tips- og Lottemidler til Friluftslivet - indkøbt grej til brug med udeliv. Grejet kan lånes/lejes ved henvendelse til skolen.

Tryk på Friluftsrådets logo for yderligere information, samt liste over grejet